top of page
000012_edited.jpg

Minusta

Olen 24 vuotias seksuaalineuvoja ja intiimiyden ammattilainen. Minulle on vuosien varrella kertynyt kokemusta monista seksuaalisuuden osa-alueista. Tarjoan palveluitani täysi-ikäisille yksilöille ja pareille. Sukupuolellasi, seksuaalisella suuntautumisellasi tai millään kehollisella ominaisuudellasi ei ole minulle merkitystä. Merkitystä on vain sillä, että olet ystävällinen ja kunnioittava. Omasta puolestani sitoudun luomaan turvallisen ja avoimen ympäristön tapaamisilleni. Nautin aidosti erilaisten ihanien ihmisten kohtaamisesta ja uusien kokemusten antamista.

Tekemiseni keskiössä on autenttisuus sekä laatu, ei määrä.

Luonteeltani olen lämmin, leikkisä ja utelias. Minussa on naapurintyttömäistä lähestyttävyyttä ja viattomuutta, mutta myös ilkikurinen ja kiusoitteleva puoli joka osaa tarvittaessa ottaa tilanteen (ja sinut) haltuun. Teen kaiken pilke silmäkulmassa.

Ulkonäöltäni olen sievä, pyöreäsilmäinen ja luonnollinen. En käytä juuri ollenkaan meikkiä ellei erikseen pyydetä. Hiukseni ovat lyhyehköt, karvoitukseni on täysin luomu (kyllä, täysin!) ja kehoni täynnä taidetta ihailtavaksi.

Lisää kuvia ja videoita minusta löytyy Instagramista ja Onlyfansista @katajasi

Jos haluat hemmotella minua tapaamisella, pidän kukista ja suklaasta!

Jos haluat ilahduttaa minua etäältä, löydät toivomuslistani täältä:
 

https://www.wishtender.com/kataja

Täältä löydät myös ilmoitukseni RealEscortissa

bottom of page